Word onderdeel van ons team

Een duizendpoot met passie voor culturele uitwisseling?
Dan zit je bij Au Pair Holland op je plek!

Als Program Coordinator werk je in een internationale omgeving, waar je dagelijks je liefde voor andere talen en culturen kunt uitdragen. Waar je de ene dag een au pair uit Brazilië matcht met een gastgezin in Rotterdam, vervolgens de nodige documenten voor een visumaanvraag verzamelt, en daarna een introductiedag voor nieuwe au pairs organiseert, jij switcht moeiteloos!

Jij bent de spil als Program Coordinator 

Als spil in het Au Pair Holland-team help je de wereld een beetje mooier te maken, een baan met betekenis dus! Je werkt samen met de gepassioneerde avonturiers van Travel Active, dé specialist in Nederland voor culturele uitwisselingen. Vanuit ons prachtige kantoor in hartje Amsterdam matchen we gastgezinnen door het hele land met au pairs uit de hele wereld en zorgen we voor een mooie ervaring voor beide gedurende het programma. Jij wordt echt onderdeel van ons kleine, gezellige en professionele team.

Enthousiast over dit wereldse werk?
Stuur je cv én motivatiebrief vóór 15 september 2024 naar Yaneke via staff@travelactive.nl. Wil je eerst meer weten over wie we zijn en wat we doen, of over deze functie? Stuur een mailtje of bel Yaneke op 085 222 4807.