Au pair holland’ Blog

Al onze au pairs zijn getraind!

Door Annelies
19 juni 2024

Al onze au pairs zijn getraind!

    Met veel trots kunnen wij mededelen dat al onze au pairs per 2024 een online EHBO & Au Pair training zullen afronden voor aankomst bij hun gastgezin in Nederland. Deze training zorgt ervoor dat al onze au pairs goed voorbereid zijn op hun au pair avontuur in Nederland. Ze leren tijdens de training over de onderstaande onderwerpen: 

    Ontwikkeling van kinderen: 
    Au pairs zullen kennis opdoen over de ontwikkelingsstadia van kinderen, leeftijdsgebonden activiteiten en gedragsmanagement.

    Basisvaardigheden kinderopvang: 
    Au pair zullen leren over de basis vaardigheden zoals het verschonen van luiers, vasthouden van een baby, klaarmaken van flesjes en eten, kinderen aankleden en tips rondom de hygiëne van de kinderen, bedtijdroutine en badderen.

    Veiligheid in huis: 
    Au pairs krijgen les over de basisprincipes rondom veiligheid binnenshuis. Omgaan met huisdieren, keukenongelukjes en noodsituaties.

    Eerste hulp en medische zorg:
    Hierbij leert de au pair hoe te reageren met ernstige verwondingen en ziektes. Zoals het beheren van snijwonden, schaafwonden, bloedingen, hoofdletsel, bulten, breuken en blauwe plekken. Hierbij wordt er ook geattendeerd rondom tekenen van misbruik, behandelen van brandwonden, beten, steken, allergieën, astma, voedselvergiftigingen en verstikkingen.

    Veiligheid buitenshuis:
    Au pairs zullen leren over veiligheidsmaatregelen bij vervoer, waterveiligheid, bescherming tegen blootstelling aan zon en hitte, en veiligheid in speeltuinen.

    Au pair training:
    Au pairs zullen profiteren van uitgebreide informatie over het worden van een au pair, het omgaan met culturele verschillen, het leggen van contacten met gastgezinnen en nieuwe vrienden, het begrijpen van verwachtingen en het waarborgen van hun persoonlijke veiligheid.

    Als je meer wilt weten over deze training, bezoek dan deze pagina.

    Voor alle au pairs via Au Pair Holland is dit een verplichte cursus, die gratis wordt aangeboden.

Goede voorbereiding is het halve werk

Deel deze pagina met je vrienden

Meer blogs lezen?