Ervaringen

Wij zijn zo blij met Au Pair Holland én onze au pairs

Door
Liv & Rick
Gastgezin in Zwolle
15 februari 2024

Wij zijn zo blij met Au Pair Holland én onze au pairs

Meet the family

Wij zijn Rick en Liv, 42 en 39 jaar oud, en Liv komt uit Groot-Brittannië. Als twee fulltime werkende ouders wilden we graag dat onze twee kinderen in hun vertrouwde omgeving verzorgd werden en tweetalig zouden opgroeien. We wilden liever niet dat ze elke dag naar de kinderopvang gingen en hadden ook hulp in het huishouden nodig, omdat we daar door onze drukke schema's soms niet aan toekomen. Na lang nadenken beseften we dat een au pair een goede oplossing zou zijn.

De keuze voor Au Pair Holland

Tijdens onze zoektocht naar een goed au pair bureau kwamen we via Google terecht bij Au Pair Holland en nog een ander bureau. We namen met beide bureau's contact op en werden van het eerste contact met Au Pair Holland meteen enthousiast. De communicatie, kennis en service maakten dat wij voor Au Pair Holland kozen. We voelden ons begrepen en hadden alle vertrouwen in het proces met hen.

De onmisbare steun van Au Pair Holland

Gedurende het hele proces, van de zoektocht tot de plaatsing, was de ondersteuning van Au Pair Holland geweldig. Hun advies, hulp en steun zorgden voor een positieve ervaring voor zowel ons gezin als onze au pair.

Onze au pair matches

Tijdens ons au pair avontuur hebben we al twee au pairs mogen verwelkomen. Beide au pairs zijn fantastische aanwinsten, elk met hun eigen kwaliteiten. Onze huidige au pair, de Engelse Lisa, overtreft alle verwachtingen. Ze brengt veel enthousiasme, energie en liefde voor avontuur met zich mee, en is heel actief met activiteiten zoals boksen en zwemmen. Het is fijn dat ze Engels is en ook Engels met de kinderen praat. Dit is juist wat we graag willen, zodat de kinderen ook voldoende van de Engelse taal meekrijgen.

De impact op ons dagelijks leven

Een au pair via Au Pair Holland heeft een enorme impact gehad op ons dagelijks leven en onze work-life balance. Dankzij de hulp van een au pair kunnen wij fulltime blijven werken en alles in balans houden. Als fulltime werkende ouders zorgt de steun van onze au pair ervoor dat we onze drukke schema's kunnen managen. Van het helpen met de dagelijkse routines van de kinderen tot het oppakken van huishoudelijke taken, de hulp van onze au pair is van onschatbare waarde. Het meest prettige vind ik dat de kinderen thuis zijn, met de au pair. Ze kunnen doen wat ze willen, maar wel met voldoende aandacht doordat de au pair aanwezig is.

De taken van onze au pair

Onze au pair helpt ons met verschillende taken, zoals het klaarmaken voor school, bereiden van maaltijden voor de kinderen, spelen en vermaken van de kinderen en uiteindelijk helpt onze au pair met het op bed leggen van de kinderen. Ook helpt ze met het opruimen van speelgoed en het uitvoeren van lichte huishoudelijke taken. Haar hulp verlicht de druk op ons gezin en stelt ons in staat om meer quality time als gezin door te brengen. Bovendien is ze echt een onderdeel van ons gezin geworden, zien de kinderen haar als een grote zus, en maakt ze de beste gehaktballetjes ooit!

Onze aanbeveling

Als ons wordt gevraagd of we Au Pair Holland aan anderen zouden aanbevelen, is ons antwoord: Ja 100%! De steun, hulp en communicatie die we van Au Pair Holland hebben ontvangen, hebben ons leven beter en relaxter gemaakt. Het werkt geweldig voor ons gezin en onze au pair is een grote aanwinst. We raden het hebben van een au pair en Au Pair Holland zeker aan anderen aan.

Zoek jij een au pair?

Wij helpen je graag bij het vinden van dé perfecte match. Meld je aan als gastgezin en wij helpen je gedurende het hele au pair programma. Van het begint tot het eind staan wij voor je klaar!
Deel deze pagina met je vrienden

Meer ervaringsverhalen lezen?