Het is altijd aan te raden om voor een erkende au pair organisatie te gaan als je een au pair wil verwelkomen in je gezin. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar zorgt er ook voor dat je gescreende kandidaten krijgt. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring en werken met erkende partners om de beste kandidaten te selecteren. Dit allemaal om de perfecte match te vinden voor zowel jouw gezin als jouw au pair.

Waarom kiezen voor Au Pair Holland?

Ons streven is om jou te voorzien van ondersteuning en begeleiding, zodat je volop kunt genieten van een succesvol au pair programma. Jouw hectische agenda vormt vaak de aanleiding voor de keuze van een au pair, daarom hebben we ons au pair programma extra efficiënt gemaakt: we helpen je met alles! Vanaf het begin tot het eind zijn we er voor je. Bekijk hieronder de voordelen van ons Au Pair Holland programma:

  • Voorgeselecteerde kandidaten: wij stellen je voor aan au pairs die volledig aan jouw voorkeuren en wensen voldoen. Onze au pairs worden zorgvuldig gescreend door onze internationale partners.
  • Met zorg geselecteerd: na ons gesprek weten wij precies wat je zoekt in een au pair. We selecteren daarom zorgvuldig onze au pair kandidaten om de perfecte match te vinden. Mocht de eerste lijst met kandidaten niet dé match hebben, geen probleem! Wij blijven zoeken totdat we de juiste au pair vinden.
  • Deskundige ondersteuning: met meer dan 35 jaar ervaring staat ons team klaar om al jouw vragen te beantwoorden.
  • Praktische handboeken & checklists: wij bieden je verschillende materialen aan om je zoektocht naar een au pair zo eenvoudig mogelijk te maken en om je au pair programma tot een succes te maken.
  • Trots onderdeel van IAPA & de IND: als erkende au pair organisatie staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid in onze diensten. We voldoen aan strikte normen en voorschriften om jou de best mogelijke au pair ervaring te bieden.
  • Flexibiliteit: kies samen met jouw au pair een gewenste startdatum, flexibel en makkelijk!
  • Persoonlijke begeleiding: ons toegewijde team staat voor je klaar om je te helpen met al jouw vragen. We zijn er voor jou en jouw au pair gedurende het gehele proces.
  • Gratis re-match: mocht het toch niet helemaal klikken met jouw au pair, bieden wij een gratis re-match.

Au pair support

Onze support, jouw gemak
Wanneer jouw au pair in Nederland aankomt, zullen wij ook de au pair ondersteunen, net zoals jouw gezin. We bieden de onderstaande support:
  • Au pair events: we organiseren elk kwartaal een au pair evenement, waar jouw au pair de kans krijgt om nieuwe contacten te leggen en vriendschappen te sluiten met andere au pairs van over de hele wereld.
  • Au pair community: toegang tot onze exclusieve Au Pair Holland community. Au pairs kunnen vragen stellen, hun ervaringen delen en makkelijk contacten maken.
  • Support: na aankomst in Nederland nemen wij contact op met de au pair om te kijken of alles naar wens verloopt. Wij helpen onze au pairs graag met al hun vragen, ze kunnen op ieder moment contact met ons opnemen.

Partners & leden

Ons internationale netwerk
Met veel trots maken wij deel uit van een groot internationaal erkend netwerk waarmee we nauw samenwerken.
  • Partners: onze internationale partners zorgen dat al onze au pairs zorgvuldig gescreend worden en bereiden ze voor op hun komst in Nederland. Wij bieden hen de zekerheid dat we hetzelfde doen met onze gastgezinnen. Dit resulteert in zorgvuldig geselecteerde matches die grondig gescreend zijn.
  • IND & IAPA lid: als erkend lid van de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en International Au Pair Association (IAPA), zorgen wij ervoor dat alle regels en normen worden nageleefd om het au pair programma, dat wordt beschouwd als een culturele uitwisseling, succesvol te maken.

Ons supereenvoudige proces waarmee we onze gastgezinnen ontzorgen.

1
Aanmelden
2
Intake
3
Interview
4
Match!