Wij vinden samen jouw perfecte au pair!

Ons eenvoudige proces

In slechts 4 stappen verwelkom jij een au pair in jouw gezin en geniet je van flexibele en kostenefficiënte kinderzorg. Wij bieden hulp en begeleiding gedurende het hele proces.
Aanmelding
Jouw au pair zoektocht begint hier! Meld je eenvoudig aan via ons online formulier en vul alle benodigde basisinformatie en vereisten in.

Lever een introductiebrief, gezinsfoto's en enkele referenties in om een goede screening te garanderen voor beide partijen.

Wij sturen jou handige handboeken, nuttige tips en uitgebreide checklists, zodat jij zo snel mogelijk kunt beginnen met de zoektocht naar jouw ideale au pair.

Gesprek
Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, zullen we een kort gesprek met je inplannen om dieper in te gaan op jouw wensen en voorkeuren.

Hoe beter we jouw gezin leren kennen, hoe gemakkelijker het voor ons is om een au pair te vinden die aan jouw eisen voldoet.

We hechten waarde aan transparantie en eerlijkheid. We begrijpen dat het gezinsleven niet altijd rozengeur en maneschijn is, dus laat ons weten wat er echt speelt.

Interview
Vanuit ons ontvang je een lijst met zorgvuldig geselecteerde potentiële au pair kandidaten.

Je krijgt toegang tot de documentatie van deze au pairs, waaronder foto's, introductiebrieven, referenties en andere relevante informatie.

Neem de tijd om au pairs te interviewen en maak pas een keuze als je een goede klik voelt. We bieden een interview handboek aan om er zeker van te zijn dat alle belangrijke topics worden besproken.
Match
Zodra je via een interview de ideale au pair hebt gevonden, kun je de au pair uitnodigen om bij jouw familie te komen. Als de au pair ook enthousiast is, hebben we een match!

We maken samen een uitnodiging om de match officieel te maken.

Jouw au pair zal zich nu voorbereiden op de komst naar Nederland (visum, vluchten, etc.). Bij aankomst in Nederland verwelkom je jouw au pair op het vliegveld of treinstation!

Nadat je jouw match hebt gevonden, volgen deze stappen

Support
Krijg tijdens het hele au pair programma persoonlijke ondersteuning en begeleiding van ons ervaren en professionele team.
Opnieuw
Het zoeken naar jouw volgende au pair is veel gemakkelijker! We kennen jouw gezin, jullie voorkeuren en je hebt al een profiel.

Ontdek ons au pair programma!

Ontdek het programma

Download onze folder

Leer meer over het au pair programma, ons proces, team en de voordelen van een culturele au pair uitwisseling.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Ons ervaren team helpt je graag verder.