Binnen de au pair branche draait alles om connectie. Wanneer de ene au pair perfect is voor jouw gezin, kan het totaal geen match zijn voor een ander. En andersom natuurlijk. Hetzelfde geldt voor een au pair organisatie. Wij zoeken verbinding en willen graag met jou samenwerken. We gaan onze connectie graag aan voor lange termijn, zodat we jou kunnen helpen op zoek te gaan naar de ideale au pair match. We maken het graag zo gemakkelijk mogelijk voor jou en jouw gezin.

Ontmoet ons team

Ons team is professioneel en persoonlijk, met meer dan 35 jaar ervaring in de au pair sector. Geen uitdaging is ons te gek en we hebben elke denkbare situatie al eens meegemaakt. We kijken graag samen met jou naar een flexibele, persoonlijke en kostenefficiënte oplossing voor kinderzorg door een au pair in huis te nemen. Je bent altijd welkom op ons kantoor in Amsterdam, maar alles kan ook online geregeld worden. We kijken ernaar uit om snel kennis met je te maken!

Annelies

Program Director
Hoi! Mijn naam is Annelies, de Program Director bij Au Pair Holland. Ik ben super enthousiast om jullie als gastgezin te verwelkomen en jullie persoonlijk te begeleiden gedurende het gehele au pair proces. Vanaf het eerste contact tot na de plaatsing ben ik jullie vaste aanspreekpunt. Samen met mijn geweldige team help ik jullie graag bij het vinden van de perfecte au pair en zal ik ook de au pair begeleiden en ondersteunen gedurende de hele uitwisseling. Heb je vragen? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen! We zijn hier om je te helpen en kijken ernaar uit om samen deze mooie ervaring te starten.
Annelies

Malou

Program Support Counselor
Hallo! Ik ben de Program Support Counselor bij Au Pair Holland. Mijn focus ligt op het waarborgen van het welzijn van zowel au pairs als gastgezinnen. Ik bied ondersteuning en deel mijn expertise, met name op het gebied van pedagogiek, communicatie en culturele integratie. Gedurende het hele au pair-programma zal ik beschikbaar zijn om jouw gezin en jouw au pair te begeleiden en te ondersteunen, zodat iedereen een goede culturele ervaring heeft. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan contact met mij op! Ik help je graag om ons au pair programma zo succesvol te laten slagen.
Malou

Suzanne

Marketing Coordinator
Hallo! Mijn naam is Suzanne, en ik ben de Marketing Coordinator bij Au Pair Holland. Ik ben hier om onze diensten en fantastische ervaringen te delen met toekomstige gastgezinnen en au pairs. Daarnaast zorg ik voor heldere communicatie, handige handboeken en praktische tips voor onze huidige gastgezinnen. Ik kom graag met jullie in contact en luister met plezier naar jullie verhalen en ervaringen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw au pair programma onvergetelijk wordt. Heb je leuke verhalen of vragen? Neem gerust contact met me op, ik sta altijd klaar om te helpen en te luisteren!
Suzanne

Het Au Pair Holland team

Elk teamlid brengt unieke culturele ervaringen en expertise met zich mee. We kijken ernaar uit om jouw gezin te leren kennen en je te begeleiden met ons au pair programma.

Annelies

Program Director
Mijn naam is Annelies Berndsen en woon al meer dan twintig jaar met mijn man en twee kinderen in Haarlem. Oorspronkelijk ben ik hierheen verhuisd voor de liefde, en ik vind het nog steeds een voorrecht om hier te wonen.

Na mijn studie Internationale Betrekkingen in Groningen heb ik jarenlang gewerkt voor een expat bureau en later als teamleider en accountmanager in de zorg. Ik geniet van het goede leven, wat voor mij betekent: lekker koken en gezellig tafelen. Om in balans te blijven, ben ik graag in beweging. Ik wandel en hardloop graag en ben ook regelmatig te vinden in de sportschool voor bodypump of een yogales. Daarnaast doe ik aan Theatersport, een vorm van improvisatietheater à la De Lama's, wat mijn creativiteit stimuleert en me helpt met thema's als controle en loslaten.

Mijn grootste hobby is eropuit gaan met mijn gezin. Mijn kinderen zijn nu pubers, dus ze willen niet altijd meer met hun moeder op pad, maar voor een rondje raften of een leuke citytrip zijn ze gelukkig altijd wel te porren.

Samen met het team ben ik altijd bezig om het Au Pair Holland programma verder te ontwikkelen. Ik vind het een mooi idee dat we, naast het bieden van praktische voordelen voor een druk jong gezin, door culturele uitwisseling begrip kweken en nieuwsgierigheid opwekken voor andere culturen en leefstijlen. Ik ben er trots op dat we op deze manier een beetje kunnen bijdragen aan het bevorderen van een tolerantere samenleving. Mijn ambitie is daarom om au pairs nog meer op de Nederlandse kaart te zetten waarin Au Pair Holland een vertrouwde en betrouwbare plek is, voor zowel onze gastgezinnen als onze au pairs.

Berenice

Juridisch administratieve stagiaire
Mijn naam is Berenice en ik volg momenteel de opleiding Legal Insurance & HR in Utrecht. Als onderdeel van mijn opleiding, mag ik stagelopen en dit doe ik bij Au Pair Holland! Ik woon in Amsterdam en heb altijd een passie voor culturen gehad, ik vind het zo mooi dat elk land zijn eigen cultuur heeft en dat we in Nederland in een multiculturele samenleving leven. Toen ik erachter kwam dat er bij een bedrijf zoals Au Pair Holland ook een juridische kant komt kijken, was mijn stagekeuze snel gemaakt.

Ik ben zelf 3 talig opgevoed en zou graag nog 10 andere talen willen leren. Mijn hobby's zijn heel divers: ik ben heel nieuwsgierig en probeer van alles uit. Zo heb ik veel verschillende sporten gedaan zoals kickbocksen, Kungfu en dansen. Daarnaast ben ik ook erg creatief en ook hierbij probeer ik steeds nieuwe dingen zoals haken, schilderen of tekenen.

Vol enthousiasme maak ik deel uit van het Au Pair Holland team en begin ik zelfs te twijfelen om zelf au pair in het buitenland te worden. Het is een programma waarbij zowel de gezinnen als au pairs een unieke ervaring beleven, geweldig!

Suzanne

Marketing Coordinator
Na een aantal jaren werkervaring opgedaan te hebben, wilde ik altijd al eens ergens anders dan in Nederland wonen. Zo heb ik ongeveer 1,5 jaar op Bonaire gewoond. Deze ervaring heeft mijn horizon verbreed en mijn kijk op de wereld vergroot. Na mijn terugkeer in Nederland wilde ik graag iets doen met cultuur, verbinding en mensen. Bij Au Pair Holland komen al deze elementen samen, en ik zet me graag in om het au pair programma tot een groot succes te maken.

Malou

Program Support Counselor
Toen ik in 2010 voor drie en een halve maand in Kenia stage ben gaan lopen is er voor mij een deurtje opengegaan. ‘Er bestaat nog een hele andere wereld, er is méér dan alleen onze cultuur in Nederland’. Mijn liefde en nieuwsgierigheid voor andere culturen is daar geboren en nooit meer opgehouden, en dan vooral de verwondering dat mensen met compleet andere normen, waarden en gebruiken diepe verbinding met elkaar kunnen maken. Het heeft ervoor gezorgd dat ik qua opleidingen eerst de maatschappelijke zorg en daarna (toegepaste) psychologie ben ingedoken, flink wat reizen heb gemaakt en een tijdje met mijn vriend in het buitenland heb gewoond. Na tien jaar werken in de maatschappelijke zorg in de directe hulpverlening wilde ik wat anders. Ik kwam Travel Active tegen en ik werd direct enthousiast. Een baan dat met psychologie, maatschappelijk werk én verschillende culturen te maken heeft. En dan ook nog eens werken met adolescenten, wat ik de allerleukste doelgroep vindt. Alles komt samen en ik doe mijn werk met veel plezier. Het voelt heel waardevol om een rol te spelen, en ondersteuning te kunnen geven, in het leven van jonge mensen die zulke waardevolle culturele uitwisselingen aangaan.

Als Program Support Counselor bij Au Pair Holland is mijn focus het waarborgen van het welzijn van de Au-pairs en gastgezinnen, ondersteuning te bieden en mijn kennis en kunde over te dragen, met name over pedagogiek, communicatie en culturele integratie.

Dolf

CEO
Als vader van twee jonge kinderen begrijp ik als geen ander de uitdagingen van het balanceren tussen werk en privé. Mijn persoonlijke ervaringen in het buitenland, samen met mijn passie voor culturele uitwisselingen, hebben mij naar Au Pair Holland geleid. Deze uitwisseling biedt niet alleen verbinding en flexibele kinderzorg, maar ook een waardevolle culturele ervaring voor gezinnen zoals de mijne.

Als CEO van Au Pair Holland ben ik trots om deel uit te maken van dit programma en sta ik klaar om jullie te helpen met al jullie vragen.

Mark

Founder & Owner
In 1985, 1986 en 1987 werkte ik als tennisbegeleider op een zomerkamp in Amerika. Deze ervaring inspireerde mij 35 jaar geleden om Travel Active op te richten. Ik gun namelijk iedereen de kans om een andere taal en cultuur te ontdekken in het buitenland door middel van een culturele uitwisseling.

Bij Au Pair Holland heb ik het concept omgedraaid. Hierbij kun je een andere cultuur en taal te ontdekken, gewoon vanuit jouw huis! Het au pair programma is een cultureel uitwisselingsprogramma dat jongeren uit het buitenland een unieke ervaring biedt en jou als gastgezin een betrouwbare kinderhulp. Een echte win-win situatie dus!

Al jarenlang helpen en begeleiden wij gastgezinnen met hun au pair, en ik ben ervan overtuigd dat we dit nog heel lang zullen blijven doen. Ben jij ook overtuigd van ons succesvolle au pair programma?

Vragen? Neem contact met ons op!

Neem contact op

Ons ervaren team helpt je graag verder.

Of laat ons contact met jou opnemen :)

Klaar om de mogelijkheden voor au pairs te verkennen? Wij nemen graag contact met je op.

Hidden
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.