Bij Au Pair Holland bieden we professionele en persoonlijke hulp voor jouw gezin. We luisteren echt naar jouw wensen en behoeften om de perfecte match te vinden. Onze service gaat verder dan alleen het matchen; ook nadat je een au pair hebt gevonden, ondersteunen we zowel jouw gezin als jouw au pair.

Onze service

Au Pair Holland team
Met meer dan 35 jaar ervaring in het plaatsen van au pairs, is ons team toegewijd aan het bieden van uitstekende service. Als klein maar ervaren team benaderen we elke stap van het proces graag persoonlijk en professioneel, met als focus het vinden van de perfecte match tussen jouw gezin en de au pair. We begrijpen volledig dat het kiezen van de juiste au pair een belangrijke beslissing is voor jouw gezin. Daarom nemen we graag de tijd om jullie wensen en behoeften te begrijpen, strevend naar langdurige relaties en het bieden van een ondersteunde omgeving voor zowel het gastgezin als de au pair. En als extraatje: terugkerende gastgezinnen krijgen bij ons korting!

Onze missie is het faciliteren van een culturele uitwisseling en het bieden van betaalbare kinderopvang voor Nederlandse gastgezinnen via ons au pair programma. We bieden au pairs de kans om zich onder te dompelen in het Nederlandse gezinsleven terwijl ze gezinnen helpen met de verzorging van de kinderen en het behouden van een gezonde balans tussen werk en privé. Hierdoor kun jij meer quality time met je kinderen doorbrengen. Onze visie is om persoonlijk en ervaren advies te bieden, met als doel om de au pair plaatsing zo gemakkelijk en succesvol mogelijk te maken voor zowel jouw gezin als de au pair.

Waarom Au Pair Holland?

We begrijpen volledig dat het kiezen van een au pair of au pair organisatie een lastige beslissing kan zijn. Bij Au Pair Holland staan we klaar om dit proces zo eenvoudig mogelijk voor jou te maken. Met duizenden gezinnen die je zijn voorgegaan, kun je vertrouwen op ons professionele en gestroomlijnde proces. We zijn er om je gedurende het hele au pair programma te ondersteunen en begeleiden. Ontdek hieronder de voordelen van het kiezen voor Au Pair Holland.

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Best gescreende kandidaten
  • Alle au pairs hebben een EHBO & Au Pair training succesvol afgerond
  • Persoonlijk geselecteerde matches
  • Professionele begeleiding & ondersteuning
  • Plaatsing in heel Nederland
  • Erkend wereldwijd partnernetwerk
  • Medeoprichter en trouw lid van IAPA & erkend partner van IND
  • Makkelijke handboeken & checklists
  • Gratis re-match
  • Support: voor jouw gezin én au pair
  • Flexibel en meedenkend 
  • Transparant & betrouwbaar
  • Au pair events & community

Absolute toppers, zorgvuldig geselecteerd!

Onze au pairs ondergaan een zorgvuldige screening, zodat je met een gerust hart een au pair in huis kunt nemen. Ze worden gescreend door onze wereldwijde partners, wat betekent dat alle kandidaten die wij aan jou voorstellen klaar zijn om aan hun Nederlandse avontuur te beginnen. Om een volledig au pair profiel te garanderen, dient de au pair de volgende documenten aan te leveren:

  • Introductiebrief & foto's - Elke au pair levert een introductiebrief, foto's en een uitgebreid aanvraagformulier in. Sommige au pairs bieden zelfs een introductievideo aan, waardoor je gemakkelijk een eerste indruk kunt krijgen.
  • EHBO & Au Pair-training - Alle au pairs hebben succesvol een EHBO & Au Pair-training afgerond voordat ze bij jouw gezin komen.
  • Referenties - Elke au pair levert verschillende referenties aan vanuit hun ervaringen in de kinderzorg, zoals oppassen, huiswerkbegeleiding of betrokkenheid bij sportclubs. Daarnaast kan er ook een karakterreferentie worden aangeleverd.
  • Medische controle - Al onze au pairs hebben een medische check ondergaan bij een professionele arts of deskundige.
  • Verklaring Omtrent Gedrag - Vanuit het thuisland wordt een lokale achtergrondcontrole uitgevoerd, waarbij de au pair een schoon strafblad moet hebben.
  • Visum & vluchten - Samen met onze buitenlandse partners zullen wij de au pair helpen om zich voor te bereiden op hun plaatsing in Nederland. We zorgen dat alle au pairs het juiste visum hebben en dat vluchten worden geboekt.

Ons eenvoudige proces

Au Pair Holland biedt een efficiënt en eenvoudig proces waarbij persoonlijke aandacht en professionaliteit centraal staan. We nemen de tijd om jouw familie te leren kennen en jullie wensen en behoeften te begrijpen, zodat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Met ons super eenvoudige proces vind je jouw au pair in slechts 4 stappen!

1
Aanmelding
Meld je gemakkelijk aan via ons online formulier. Zorg voor een brief, foto's en referenties. Wij begeleiden je met alle benodigde documentatie.
2
Intake
Maak een afspraak voor een intake met een teamlid van Au Pair Holland om de behoeften en wensen van jouw gezin te bespreken.
3
Interview
Bekijk de au pair kandidaten die aan jouw gezin zijn gekoppeld en plan interviews. Wij voorzien je van een interviewgids om het proces soepel te laten verlopen.
4
Match!
Nodig je geselecteerde au pair uit om bij jouw gezin te komen wonen! Wij helpen de au pair met het visum, vliegticket en reisverzekering.

Na een match volgen de onderstaande stappen:

5
Support
Ontvang gedurende het gehele au pair programma ondersteuning en begeleiding vanuit ons deskundige en toegewijde team.
6
Opnieuw
Het zoeken naar jouw volgende au pair is veel gemakkelijker! We kennen jouw gezin, jullie voorkeuren en je hebt al een profiel.

Neem contact met ons op, wij helpen je graag!

Neem contact op

Ons ervaren team helpt je graag verder.

Of laat ons contact met jou opnemen :)

Klaar om de mogelijkheden voor au pairs te verkennen? Wij nemen graag contact met je op.

Hidden
Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.