Word een gastgezin

Start jouw zoektocht vandaag!

Waarom een au pair?

Op zoek naar een paar extra handjes? Neem een au pair in huis! Een au pair biedt flexibele, persoonlijke en betaalbare zorg voor jouw kinderen. Transformeer jouw drukke dagelijkse routine naar een gestroomlijnd bestaan.

Met een au pair in huis ervaar je heel veel voordelen. Niet alleen biedt het de geruststelling dat je kinderen liefdevol verzorgd worden in hun eigen vertrouwde omgeving, maar het opent ook deuren naar een wereld vol gemak. Stel je eens voor wat extra tijd voor jezelf, je partner en meer quality time met je kinderen kan doen om de harmonie in huis te bevorderen.

Word gastgezin en ervaar hoe een nieuw familielid jouw leven leuker en makkelijker maakt. Niet alleen rondom de zorg voor de kinderen, maar ook door de internationale aspecten die komen kijken bij deze culturele uitwisseling.

Meer weten over onze au pairs?

Iedere au pair is uniek, met een eigen achtergrond, gewoonten en tradities. Net zoals jouw familie uniek is, geldt dat ook voor onze au pairs. Neem de tijd om hun profielen te verkennen en ontdek wie ze echt zijn achter hun foto en nationaliteit. Sta open voor nieuwe culturen en durf een connectie aan te gaan met het onbekende. Onthoud: "Don't judge a book by its cover". Ga er met een open hart in en de meest prachtige ervaringen zullen voortkomen uit dit au pair programma.

Bij Au Pair Holland maken we alleen een onderscheid tussen Europese en non-Europese au pairs. Dit verschil is gebaseerd op de complexiteit van de regelingen die moeten worden getroffen voor non-Europese au pairs, wat vaak gepaard gaat met wat hogere kosten. Dit omvat onder andere visumprocedures of specifieke documentatievereisten die gevolgd moeten worden. Al onze au pairs worden goed gescreend door onze internationale partners en wij streven ernaar om de au pair zo soepel mogelijk binnen jouw gezin te laten integreren. Wil jij graag weten welke au pairs momenteel op zoek zijn naar een gastgezin? Start jouw au pair zoektocht vandaag!

Alexandra

uit Spanje
Ontmoet Alexandra, een 21-jarige uit Spanje. Na haar studie Engels heeft ze gewerkt als au pair in Frankrijk. In haar vrije tijd geniet ze van wandelen, lezen, naar het strand gaan en tijd doorbrengen met vrienden. Haar vrienden beschrijven haar als sociaal, geduldig en leergierig. Met drie jaar werkervaring met kinderen weet Alexandra hoe belangrijk het is om kinderen te begrijpen, op hun niveau te communiceren en geduldig te blijven. Daar haar succesvolle ervaring in Frankrijk heeft Alexandra besloten om naar Nederland te komen om nieuwe ervaringen op te doen en een andere cultuur te leren kennen. Hoewel ze zich snel thuis voelde, moest ze wennen aan de eettijden en het weer. Alexandra's gedrevenheid en werkervaring maken haar tot een ideale au pair.

Zola

uit Zuid-Afrika
Zola is een 23-jarige uit Johannesburg, Zuid-Afrika. Ze spreekt vloeiend Engels en Afrikaans en besteedt haar vrije tijd graag aan puzzels, lezen en creatieve projecten. Aanvankelijk moest Zola wennen aan de directe Nederlandse cultuur, wat anders is dan thuis, maar nu waardeert ze de duidelijkheid die dit met zich meebrengt. Zola omschrijft zichzelf als een doorzetter, goed met kinderen, zorgzaam en geduldig. Ze heeft twee maanden vrijwilligerswerk gedaan op kleuterscholen, waar ze verantwoordelijk was voor het helpen met de kinderen en het ondersteunen van de kleuterjuffen tijdens pauzes. Als oudste kind in haar gezin heeft ze ook vaak op haar zusjes en broertje gepast, met hen gespeeld en voor hen gezorgd.

Thomas

uit Duitsland
Maak kennis met Thomas, een 20-jarige jongen uit Duitsland. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met muziek: hij maakt en produceert muziek, speelt gitaar en piano, en werkt als DJ. Thomas studeert pedagogiek met een specialisatie in sport en heeft twee weken stage gelopen bij een kleuterschool. Hier leerde hij grote groepen kinderen te managen en te focussen op hun persoonlijke uitdagingen, zoals ruzies uitpraten. Hij geniet ervan om kinderen te zien groeien en hen hierbij te helpen. Thomas is altijd aangetrokken geweest tot de Nederlandse cultuur, taal en muziek, wat zijn keuze voor Nederland verklaart. Een groot cultuurverschil dat hij ervaarde, was de informaliteit in communicatie binnen gezinnen en de omgeving. Thomas' passie voor kinderen en zijn aanpassingsvermogen maken hem een uitstekende au pair.

Vind jouw au pair!

Ons team staat voor je klaar om je te helpen, ongeacht of je al meerdere keren een au pair in je gezin hebt verwelkomd of juist nieuw bent in ons au pair programma. Wij helpen je graag! Met ons eenvoudige proces vind je in slechts 4 stappen jouw ideale match. Meld je nu aan als gastgezin en ontdek hoe het jouw leven kan vereenvoudigen, terwijl je prachtige levenslange vriendschappen opbouwt. Het is een win-win situatie voor zowel jouw gezin als jouw au pair, die graag Nederland wil ontdekken.

1
Aanmelden
2
Gesprek
3
Interview
4
Match!

Stap 1: Registratie: vul het onderstaande formulier in

Hidden
Naam(Vereist)
Email(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Lees ervaringen van anderen

Meer weten? Wij helpen je graag!

Ontdek het programma

Download onze folder

Leer meer over het au pair programma, ons proces, team en de voordelen van een culturele au pair uitwisseling.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact op

Ons ervaren team helpt je graag verder.